Recomanacions per anar a la platja amb gossos

COM ANAR A LA PLATJA AMB GOSSOS

A l’hora d’anar a la muntanya, les recomanacions principals son portar sempre la farmaciola (anteriorment publicada) i aigua suficient, per evitar deshidratació i cops de calor; aquest últims, a la muntanya, ja que hi han rius, ombres, etc. es poden prevenir millor, però quan volem anar a la platja em d’estar atents.

CIMG2237 - 02

A la platja, a menys que nosaltres portem un para-sol o

qualsevol altre element en el que el gos pugui estar fresc a

la ombra, no en trobem; llavors em de tenir en compte una

sèrie de recomanacions per tal d’evitar ensurts.

Accessoris Gossos Platja

  • Portar un para-sol per assegurar una zona d’ombra, perquè el nostre gos pugui estar gaudint de la platja amb tota tranquil·litat i no estar patint per un cop de calor.

  • Portar aigua fresca per el gos.

  • Una tovallola on acomodar-se.

  • Alguna joguina.

Si trobeu alguna platja natural (deserta) podeu accedir-hi amb el gos, aixo si, sempre buscar una ombra o portar el para-sol. Sempre sota la vostra responsabilitat, tant per els gossos com per nosaltres mateixos.

CIMG2241 - 02

Els gossos poden nadar; al principi pot mostrar una mica de desconfiança, però recomanem que si voleu que el vostre peludet es banyi amb vosaltres, us hi poseu vosaltres primer, perquè al veure-us dins, els hi serveix d’exemple, quan entri us ho passareu realment be jugant amb ell a l’aigua, una altre manera es tirar la pilota a l’aigua, també es una molt bona motivació, però SOBRETOT, si es resisteix, no obligar-lo.

Després al tornar de la platja, s’hagi banyat o no, es recomanable un bany amb aigua dolça per eliminar la sorra i la sal de l’aigua del mar.

PLATGES PER GOSSOS A CATALUNYA20130828_120616 - 02

Comments are disabled