Vacances amb animals. On anar?

 VACANCES AMB ANIMALS

 

Vacances gossos 07Arriba l’estiu i ja es hora de començar a preparar les vacances, però on anar i que acceptin animals de companyia? Any rere any veus que no te’n surts del tot a l’hora de filtrar la cerca? Càmping, casa rural o hotel? Platja o muntanya? Accepten a totes les races? De quins serveis disposen?

Degut a l’èxit de l’article “Platja La Rubina. Per gaudir del teu gos al mar” anteriorment publicat a la nostra web, hem pensat en publicar un article dividit en varies parts on hi haurà un recull d’hotels, cases rurals i càmpings on accepten animals de companyia a Catalunya, Balears incloses; llocs d’interès, que poder fer, on anar, entorn, etc.

Abans de facilitar-vos el llistat, ens agradaria puntualitzar-vos uns consells per viatjat amb animals de companyia; aquests son importants, per un benestar animal, ja que actualment molts allotjaments els tenen molt en compte.

 

QUE TENIR EN COMPTE A L’HORA DE VIATJAR AMB ANIMALS?

 • En el moment de fer la reserva avisar sempre de que es viatja amb mascota, i demanar quins requisits son necessaris, ja que de no fer-ho podríem tenir una sorpresa d’última hora i no acceptar-nos l’estància.

 

 • Abans d’iniciar el viatge es necessari visitar el veterinari a fer una revisió, per poder marxar en bones condicions. Portar-lo al veterinari si mostre símptomes com:

* Comportament estrany.

* Secreció anormal del nas, ulls o qualsevol orifici corporal.

* Coixera, dificultat per incorporar-se o estirar-se.

* Pèrdua de la gana, problemes amb l’alimentació, menys pes, etc.

* Deposicions estranyes.

* Sacseja molt el cap, es rasca molt, etc.

 • Si esta malalt, convalescent, segueix algun tractament, etc. Es preferible deixar-lo amb algun familiar, amic o en una residencia.

 

 • El gos ha de portar la cartilla de vacunació i a d’anar identificat, obligatori a la Unió Europea.

 

 • Passar per la perruqueria; un animal polit es millor rebut, i també estarà mes còmode per començar el viatge.

 

 • Donar de menjar al final de dia o al arribar al destí, petites quantitats i una mica d’aigua quan ens parem per el camí, aixi evitarem possibles problemes de mareig i mal estar.

 

 • L’aigua serà fresca, però no molt freda, ja que podríem ocasionar problemes greus.

 

 • Bona educació, es millor rebut.

 

 • Mantenir unes rutines, costums i horaris perquè la tornada a casa, el seu comportament no es vegi afectat i sigui tant bo com abans de marxar de vacances.

 

 • Els gossos guia viatgen gratuïtament en companyia del propietari, sigui quin sigui el transport escollit. Ha d’anar amb corretja i morrió i estar al costat del seu propietari. Es responsable del comportament del gos.

 

 •  Si es viatja en avió, la majoria de companyies aèries accepten animals a bord, com a norma general aniran a la bodega i a cabina només si compleixen uns requisits de pes, exceptuant el gossos pigall.

Vacances gossos 15

 

 

 

Leave a Reply

*