Platja La Rubina. Per gaudir del teu gos al mar.

Platja de la Rubina

Castelló d’Empúries

Informació de la platja:

Longitud: 1.800m

Temporada de bany: De l’1 de Juliol al 31 d’Agost

1 rubinaTant la platja com el paratge en el qual es troba formant part del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. El bany amb la companyia de gossos només es permet a l’extrem nord de la platja, on hi ha una zona convenientment senyalitzada. A la resta de la platja està totalment prohibida la presència de gossos.

La Rubina és una platja de caràcter natural, situada al nord del terme municipal, entre l’estuari del Grau de Sta. Margarita i la urbanització d’Empuriabrava. Tant la pròpia platja com el paratge en el qual es troba formen part del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. És per aquest motiu que en la actualitat la Rubina és objecte de diversos programes de restauració dels ecosistemes –dunes, llacunes costaneres…- així com de la seva estructura i composició paisatgística.

La compatibilitat entre el seu ús públic i la preservació dels valors naturals que acull el paratge és una de les principals preocupacions dels gestors municipals i del Parc Natural.

2 rubina

Pel que fa al manteniment i a les infraestructures, la platja disposa d’un servei diari de neteja i aireació de la sorra i de buidat de les papereres. Existeix un servei de vigilància i socorrisme amb una torre i una embarcació de rescat. També hi trobem bars i lavabos que donen servei a tots els usuaris; una zona per a practicar kitesurf i una zona on hi és permès el bany amb companyia dels gossos.

Val a dir també que la platja de la Rubina és controlada sanitàriament per les autoritats competents i els resultats obtinguts són convenientment exposats al públic.

Característiques i serveis: (La majoria d’aquests serveis estan ubicats a les platges on no hi admeten gossos)

 • Platja dins del Parc Natural
 • Sorrals, dunes i reradunes (en recuperació) amb sistemes llacunars3 rubina

 • Accés pels punts habilitats

 • Zona autoritzada per la pràctica del Kitesurf

 • Zona autoritzada pel bany amb gossos

 • Zona de bany abalisada

 • Escola municipal de Vela

 • Salvament i socorrisme, 1 torre de vigilància i accés per persones amb mobilitat reduïda, de 11h a 19h

 • Quioscs amb begudes i gelats

A la platja amb el nostre gos

4 rubinaA l’hora d’escollir un destí de vacances, hi ha qui busca platja per relaxar-se, o bé muntanya on poder fer excursions; altres per contra, prefereixen visitar ciutats i monuments històrics on aprendre i gaudir de la cultura. Ara bé, hi ha persones que a l’hora de planejar els seus dies d’estiueig, tenen en compte principalment una cosa: que es puguin endur amb ells el seu amic més fidel, el gos.

Si a més us agrada compartir els vostres dies de platja amb la vostra mascota, heu de saber que el poble de Castelló d’Empúries ha apostat per donar sortida a la demanda de turistes que viatgen al costat d’animals de companyia i oferir un espai dirigit a aquest col·lectiu de banyistes.

La platja de la Rubina, es troba situada molt a prop del Càmping Rubina Resort,dins el Parc Natural dels Aiguamolls de5 rubina l’Empordà, en una zona de dunes protegides on no hi ha problemes amb l’accés de gossos.

El fet que Castelló d’Empúries compti amb set quilòmetres de platges, permet destinar un tram tant als usuaris que volen acudir amb mascotes, com els que volen practicar kite-surf sense molestar a la resta de banyistes. Gràcies a això, cada vegada són més les persones que freqüenten la platja de la Rubina amb tots els components de la família, inclòs el gos que es diverteix el que més, refrescant-se a l’aigua de la platja.

6 rubina

Al càmping Rubina Resort disposen de Bungalows amb admissió a gossos, les parcel·les també i de Rentat de gossos just a l’entrada de la platja per un primer rentat de la sorra.

Com arribar-hi:

* 1
> De la frontera francesa o de Barcelona, esculli l’autopista AP-7 o bé la nacional N-II fins a Figueres (AP-7 sortida 3 o 4).

> Just abans d’arribar a Figueres segueixi la indicació de la rotonda cap a la carretera C260, direcció Roses. 8 Kms abans de Roses, giri a la dreta cap Empuriabrava.

> Un cop a Empuriabrava, segueixi les senyals: és a dir, cap a Roses.

> Si vostè es perd a Empuriabrava, pregunti algú que visqui aquí, normalment tothom coneix on és el càmping. O bé truqui.

* 2

> A la carretera C-68 entre Empuriabrava i Roses girem a la dreta seguint els rètols del càmping Castell Mar. Un cop arribem al càmping, seguim recte fins a la platja. Aquí girem a l’esquerra fins arribar a la zona habilitada per la presència de gossos.

Càmping Rubina Resort

Platja de la Rubina s/n, 17487

Empuriabrava, Spain

GPS: Lat. 42.253139

Long. 3.130316

Tel. (+34) 972.45.05.07

info@rubinaresort.com

www.rubinaresort.com

Fonts:

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=wvDACu-2DF8

Càmping Rubina Resort: http://www.rubinaresort.com/?lang=ca&dest=index

Castelló d’Empuriabrava: http://www.castelloempuriabrava.com/ca/platges/platges/platja-de-la-rubina.html

Càmping Mas Nou: http://blog.campingmasnou.com/ca/a-la-platja-amb-el-nostre-gos-rubina-castello-dempuries/

Càmping Mas Nou: http://www.campingmasnou.com/ca

2 Comments

 1. Apart-rent
  abr 30, 2014 @ 07:30:17

  Buenos días. Somos una inmobiliaria de Empuriabrava que nos dedicamos al alquiler vacacional de casas y apartamentos. En la mayoría de nuestros alojamientos están permitidos los perros.

  Reply

  • info@educacio-canina.training
   abr 30, 2014 @ 19:35:52

   Muchisimas gracias por vuestra aportación, nosotros solo conociamos Rubina Resort… lo tendremos en cuenta para proximas visitas y para futuras informaciones. Gracias por seguirnos. Saludos y guau! ^_^

   Reply

Leave a Reply

*